Numai cu ajutorul Dvs. vom putea sa dezvoltam proiectele

Impreuna vom invinge nu  este un slogan frumos ci este o realitate caci daca ne vom unii putem invinge orice obstacol incepand de la depresii, nelinisti,frica,teama pana la obstacole materiale care ne impiedica momentan sa ne dezvoltam.Defapt o cladire in Graz ar rezolva toate problemele noastre.Nu ne permitem deocamdata aceasta desi ar fi imperios de necesar avand in vedere ca primim lucruri pentru cei din Romania si nu avem unde sa le depozitim.Daca ai un spatiu care am putea sa il folosim o perioada pentru un mic depozit atunci anunta-ne pe adresa de email romaniidingraz@yahoo.com

Va multumim.Fiecare cent conteaza

Despre Centrul Cultural Graz

Eggenberger Gürtel 76, 8020 Graz Austria romaniidingraz@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Donatii, Impreuna și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Numai cu ajutorul Dvs. vom putea sa dezvoltam proiectele

  1. Cetatea de scapare zice:

    ” De aceea prea iubitii mei frati,fiti tari,neclintiti,sporiti totdeauna in LUCRUL DOMNULUI,pentru ca stiti ca osteneala voastra IN DOMNUL nu este zadarnica.”1 Corinteni 15;58.
    Daca lucrarea este din voia Domnului,si credinciosul de afla IN DOMNUL,de la EL va venii ajutorul,El este ACELA CARE V-A MISCA INIMILE IN ASA FEL CA SA INAINTEZE LUCRAREA. EL si numai EL V-A DA BIRUINTA , tot EL SI VOINTA SI INFAPTUIREA. Putem sa facem totul numai prin EL si nu prin noi insine.

Scrie-ne parerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s