Cum putem fi utili

Întreaga noastră activitate se desfășoară în sistem de voluntariat. Cream un pod de legatura intre membrii Comunitatii de romani din Graz, dar si o legatura intre acestia si romanii din tara.

Daca aveți o cunoștință in Graz  sau in Romania care este bolnava, descurajata, deprimata, in inchisoare sau cu nevoi materiale, financiare, emotionale, familiale sau altele va rugam contactati-ne.

Puteți fi și Dvs util, alături de echipa noastră ca și voluntar ajutându-ne în domeniul în care activați, aveți calificare, hobby sau pur si simplu cu informatii utile tuturor.

Dorim să vă motivăm să prestați periodic sau ocazional câteva ore de voluntariat pentru proiectul VIMT, după cum timpul si posibilitatile vă permit.

Dacă nu sunteți calificat și nu aveți posibilități, dar pur și simplu aveți entuziasm și pasiune pentru a face bine semenului atunci sunteți persoana de care avem nevoie.

Poti fi util si daruind bunuri materiale celor care duc lipsa atat din Graz cat si din Romania.

Puteți să mai fiți util și prin susținere financiară, donații sau alte oportunitati.

De asemenea, puteți direcționa cei 2% din impozitul datorat Statului român, către organizația noastră. Aici aveți  linkul cu informații și formular.

Daca aveti o idee buna, o initiativa de colaborare sau o intrebare scrieti-ne la adresele de email de mai jos.

viatainmainiletale@   yahoo.com  sau romaniidingraz   @yahoo.com   ( fara spatiu ) 

Va multumim!

29 de gânduri despre „Cum putem fi utili”

  1. caut un loc de munca ,germana incepatori, poate la o familie de romani. am lucrat 7 ani in italia ,ca ingrijitoare batrani. rog si ofer seriozitate. danke

    Apreciază

    1. Buna ziua.
      Numele meu este Irina si reprezint interesele fabricaii de tamplarie PVC si ALUMINIU Prestarea din Iasi. Sunt in cautarea de colaboratori/dealeri in Austria, care sa promoveze si sa vanda produsele noastre. Va rog sa ma contactati daca sunteti dispusi la un parteneriat de incredere, la numarul de telefon 004 753 016 033.
      O zi buna!

      Apreciază

    2. Buna ziua.
      Numele meu este Irina si reprezint interesele fabricaii de tamplarie PVC si ALUMINIU – Prestarea din Iasi. Sunt in cautarea de colaboratori/dealeri in Austria, care sa promoveze si sa vanda produsele noastre. Va rog sa ma contactati daca sunteti dispusi la un parteneriat de incredere, la numarul de telefon 004 753 016 033.
      O zi buna!

      Apreciază

    1. Buna ziua.
      Numele meu este Irina si reprezint interesele fabricii de tamplarie PVC si Aluminiu -Prestarea din Iasi. Caut colaboratori, in vederea unui parteneriat de durata.
      Pentru informatii, va rog sa sunati la numarul: 004 753 016 033.
      Multumesc

      Apreciază

  2. Doresc să public o carte ,,1001 picuri de străfulgerare sfântă” …cu aforisme,gânduri ,maxime personale .Îmi trebuiesc 400 euro împrumut pt 500 buc..Cartea este la ultima finisare,corectură şi în 3 săptămâni cred va fi gata.Pot trimite manuscrisul în word momentan fără ultima corectură făcută.După 3 luni banii îi voi restitui…dar nu am altă posibilitate finanţare pt început.Am dizabilitate ,şi sunt pensionat gr 2 de boală în romania.Tel 0748976746 Ro

    Apreciază

  3. Am o fire mai discretă…..,a prefera să fiu ca Luther uneori a cerşi…mi-e peste măsură de greu….Sunt muncitor şi cunosc valoarea banilor fie ei şi împrumutaţi.Dacă există o inimă deschisă de Domnul, va fi o oportunitate,dacă nu atunci se cultivă răbdarea mea….şi alte căi de împlinire la o vreme mai potrivită.Aici e doar o încercare şi cam atât.Temperamentul meu nu-mi promite ca să fiu atât de deschis să fac un eveniment public…Deocamdată…

    Apreciază

  4. Se pare că prejudecăţile interbisericeşti ,ori vis a vis de situaţia mea ca tânăr…fac chestiunea clasată.Mă resemnez ,încrezându-mă în Providenţă….dar pot spune…că inima galantă creştin a multora preferă să ajute acolo unde e nevoie doar de pâine şi peşte…în defavoarea unor situaţii care produc pe linie misionară şi nu consumă dar nu pot progresa în timp util.Astfel e un neechilibru interior demn de un management propriu mai vivace.Când se va învăţa acestă lecţie cu amar pt că se risipeşte prea mult ,vor fi mai puţine inimi reped galantoane şi mai mult sprijin la locul unde e nevoie stringentă şi o nevoie plină de echilibru facil pt cei ce biruiesc prejudecăţi de grup ,de dizabilităţi ori rasiale.Dacă nu căutaţi pe Isus când afirma-ţi pe siteiuri că vreţi a face bine,binele scontat vi se va risipi lesne în locuri unde se caută slavă omenească,ori se risipeşte fantezist scopuri şi intenţii zis din cele mai facile umanităţii.

    Apreciază

  5. As vrea sa stiu va rog frumos am 33 de ani si ar trebui sa vin in austria sa caut ceva de lucru.Trebuie sa mentionez ca nu stiu limba si am un baietel de 9 ani ce sanse am?Va fi greu de mine asa-i?

    Apreciază

  6. Buna ziua,sunt in cautarea unui loc de munca, am asistat 4 ani persoane in virsta cu anumite dizabilitati in Italia, in prezent locuiesc la fiul meu in Moosburg ad Isar, vorbesc gernana incepator, maghiara bine si engleza nivel mediu, a-si lucra si in alt domeniu, ex baby sitter, va rog un raspuns, multumesc anticipat.

    Apreciază

  7. Compania de telefonie Vectone este acum mai aproape de romanii din Graz!!! Avem servicii foarte bune de telefonie atat pentru apelurile in Austria, cat si pentru apelurile catre Romania (1 cent/minut fix + mobil). Ii rog pe cei interesati sa lase un mesaj la acest anunt sau sa-mi trimita e-mail la adresa l.vaduva@mundio.com

    Apreciază

Scrie-ne parerea ta!